Csatornaszag megszüntetése szakszerűen

Még a leghigiénikusabb otthonban is előfordulhat, hogy a lefolyó a fürdőszobában vagy a konyhában kellemetlen szagot kezd árasztani magából. A duguláselhárítás VI. kerület területén biztos megoldást jelent erre a háztartásokban gyakran jelentkező problémára. Ha csatornaszag üti fel a fejét otthonában, ne habozzon szakszerű segítséget kérni.

A duguláselhárítás VI. kerület és környékén a lefolyók elzáródásának megszüntetését és ehhez kapcsolódóan a kellemetlen szagok felszámolását is magában foglalja. A szennyvízhálózatnak alapvetően zártnak kell lennie, de ha a csatornaszag ki tud jutni, valahol rés van rajta. Ez nem csak a szagok miatt jelent problémát, de a fertőzést is okozhat.

Csatornaszag megszüntetése

Csatornaszag megszüntetése

A dugulás elhárító VI. kerület egészén szakértelemmel végzi a szennyvízhálózat kiépítését, javítását, ha rá bízza a munkát, a szennyvízhálózat csak a megfelelő helyekre beillesztett bűzelzáró elemeknél lesz nyitott, így a csatornaszaggal nem kell tovább foglalkozni. A házilagos módszerek a szagok ellen csak ideig-óráig jelentenek megoldást, ezért érdemes vízvezeték szerelő segítségét kérni. A duguláselhárítás VI. kerület éjjel-nappal hívható és 1 órán belül igénybe vehető.