Bűzt érez? Lehet, hogy dugulás van a dologban?

Ha bűzt érez a lakásban, ha valami nincs rendben a lefolyó körül, nem akkor azonnal a dugulásra gyanakodni, hiszen a kellemetlen szagok okozta kellemetlenséget nem biztos, hogy a dugulás váltotta ki, számos egyéb dolog is okozhatja a gondot, avagy egy alapos vizsgálat mindenképp szükséges, még mielőtt nekiesik a duguláselhárításnak.

A duguláselhárítás IV. kerület környékén profi csapatunk által természetesen azonnal adott, tehát ha valóban dugulással küzd mi segítünk, csak telefonálnia kell. A bűz viszont lehet csupán a dugulás előjele is, ám az is elképzelhető, hogy  kiürült valamelyik padlóösszefolyó, mosdó, mosogató szifon. Amennyiben ezeket leellenőrizte és semmi probléma velük, akkor a duguláselhárítás IV. kerület területén valóban szükséges lehet.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

A duguláselhárítás IV. kerületben könnyedén elkerülhető, ha egyszerűen csak több vizet enged a lefolyóba, avagy először azt leellenőrzi. Ha ez után kluttyogó hang hallatszik, akkor valamelyik fogyasztó felől, akkor valószínűleg a légbeszívó az, ami hiányzik. A több víz hirtelen leeresztésénél ugyanis könnyedén kiszívhatja a szifonokból a vizet és ezáltal már előfordulhat a bűz dugulás nélkül is. A légbeszívót persze gyorsan pótolni kell!