Bőrgyógyászati szakrendelés a Budapesti Belvárosi Orvosi Centrumban

A különböző bőrbetegségek kezelése és gyógyítása a bőrgyógyászati szakterülethez tartozik. A bőrproblémák előfordulása nagyon gyakori és minden korosztályt érint.

Bőrgyógyászat szakrendelés a Budapesti Belvárosi Orvosi Centrumban. Minden beteg számára nagyon fontos, hogy szakszerű ellátásban részesüljön. A Belvárosi Orvosi Centrumban minden korosztály tagjait várják az itt dolgozó szakemberek a korszerű bőrgyógyászati rendelőkben. A bőrbetegségek mellett a hajbetegségek és körömbetegségek kezelésére is specializálódott szakorvosok minden betegen a legjobb tudásuk szerint segítenek. Céljuk, hogy olyan minőségi bőrgyógyászati kezelésben részesüljön a páciens, melynek eredménye a szép és egészséges bőr. Fontos megemlíteni azt is, hogy a felnőttek és a gyermekek bőre különböző, emiatt pedig a gyermekkor alatt megjelenő bőrproblémák is eltérőek. Ezeknek a betegségeknek a kezelése és gyógyítása más megközelítést igényel, amely a gyermek bőrgyógyász feladata.

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Nagyon gyakran okozhatnak problémákat az anyajegyek, festékes bőrelváltozások is, ezért kifejezetten fontos, hogy évente egyszer járjunk anyajegyszűrésre. A bőrgomba és a körömgomba szintén olyan fertőző betegségeknek számítanak, melyeket minél hamarabb kezelni kell. Abban az esetben is fordulhat a Belvárosi Orvosi Centrum szakembereihez, ha allergia tüneteit észleli magán. Az allergiavizsgálat során a szakorvosok felmérik, hogy melyek azok az anyagok, melyek allergiát váltanak ki az adott személynél. Forduljon bizalommal a Belvárosi Orvosi Centrum szakorvosaihoz, és hagyja maga mögött a bőrproblémákat. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, tárcsázza a +36 30 870-74-27-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@boc.hu email címre, és az itt dolgozók örömmel válaszolnak majd minden kérdésére.