Bio Spirulina egy jobb, egészségesebb életért!

A Spirulina alga a szervezetben lévő méreganyagok megkötésében fontos szerepet játszik, nem is véletlen, hogy egyre több táplálék kiegészítőben használják fel. A tengeri alga kifejezetten erős antioxidáns aktivitású, valamint az ilyen mikroalgáknak különösen magas a fehérjetartalma is.

A Spirulina tabletta, ami a spirulina alga kivonatát tartalmazza mindenki számára ajánlott, hiszen mindazon tápanyagok megtalálhatók benne, amelyek a zöldségfélékben is jelen vannak, beleértve a Béta-Karotint, a C-vitamint, a kalciumot és a még a vasat is. A bio spirulina por mégis főként fehérjét tartalmaz és B12 vitamint. Tudományos kutatások azt is bebizonyították, hogy a spirulina alga erősíti az immunrendszert, méregtelenítik a szervezetet és a fehérjék által energiát szolgáltat a szervezet számára.

Érdemes tudni, hogy a spirulina alga nem csak étkezéshez használható kiegészítőként, Spirulina tabletta formájában, hanem természetes formájában is érdemes fogyasztani, ugyanis szinte teljesen pótolható általa a fehérjeszükséglet. Mivel jelentős ásványi anyag és nyomelem forrás, így minden benne van, ami az egészséges és energiával teli, teljes élethez csak kellhet.

Spirulina tabletta

Spirulina tabletta

A bio spirulina por nem csak magas minőségű növényi fehérjét tartalmaz aminosavak formájában, hanem enzimeket, vitaminokat és másodlagos növényi tápanyagokat is. Mivel nincs sejtmembránja, így könnyedén emészthető, a tápanyagok pedig gyorsan felszívódnak belőle. A bio spirulina por egy olyan remek kiegészítő, mely tökéletesen alkalmas savtalanító diétához, otthoni vagy munkahelyi stressz kezelésére, sportoláshoz és tanuláshoz is.

Összességében tehát a Spirulina tabletta legfontosabb hatásai a lúgosítás, savtalanítás, rák, degeneratív betegségek, hasnyálmirigy gyulladás, immunrendszer erősítő hatás, izmok és ízületek egészsége, koleszterinszint csökkentés és még sorolhatnánk. Éljen Ön is egészséges éltet, tegye próbára a spirulina algát!

Forrás: Spirulina tabletta