Bélyegző online elkészítése

Az automata, azaz önfestékező bélyegző néhány évtizeddel ezelőtt még újdonságnak számított volna, ugyanakkor napjainkban már gyűjtőfogalomként emlegetjük. Az ebbe a csoportba tartozó bélyegzők legfőbb jellemzője, hogy (a hagyományos nyeles pecsétekkel ellentétben) a szöveglemez festékellátását önmagukban biztosítják, azaz használatukhoz nincsen szükség külön festékpárnára; a bélyegzéshez szükséges festékanyagot a házban található cserélhető párna biztosítja.

Amennyiben önfestékező (automata) bélyegzőt szeretne, kínálatunk átböngészése után azonnal online megrendelheti a kiválasztott terméket, és futárszolgálat által 4 napon belül kézhez is kapja azt, ráadásul a szállítás költségét is cégünk állja.

A FourColours automata bélyegzőinél öt különböző szöveglemez teszi lehetővé a céges vagy személyes adatok, szabadon választott logók és grafikák, valamint aláírások ideális megjelenítését. A bélyegzők tökéletes szerkezettel rendelkeznek, s a legmagasabb minőséget képviselik. A sztenderd automata bélyegzőket fekete tussal felszerelve juttatjuk el Önnek.

Amennyiben dátumbélyegzőre lenne szüksége, azok szöveglemeze két méretben is hozzáférhető, ezáltal segítve elő a rájuk kerülő információk kényelmes megtervezését. Ezen bélyegzők lehetővé teszik a különböző dátumok és tartalmak funkcionális összekapcsolását.

A zsebbélyegző pedig kis méreténél fogva hasznos és felhasználóbarát, lényegében bárhol elfér, így mindig magunkkal hordhatjuk. A megfelelő méretű szöveglemez nemcsak a személyes, hanem a céges adatokat is tökéletesen bemutatja.

További részleteket szeretne a bélyegzőkről, illetve online megrendelésükről? Látogassa meg honlapunkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között az alábbi számon: +36-1-84-80-648.