Bank Tech – Wertheim páncélszekrények elérhető áron

Manapság egyre többen látják be a páncélszekrények fontosságát, hiszen napról, napra több olyan esetet hallani, hogy betörés áldozatává váltak, vagy, hogy illegális kezek közzé kerültek a fontos dokumentumaink.

Bank Tech erre nyújt tökéletes megoldást. A www.banktechsafe.hu honlapjára látogatva a teljes kínálatunkat megtalálhatja. A weboldalunkon kedvére válogathat a magas minőségű és magas biztonsági szinttel rendelkező páncélszekrényeink közül. A kínálatunkban megtalálhatóak a német gyártmányú Wertheim páncélszekrények, melyek között különböző típusok is megtalálhatóak. Kisebbek és könnyebb szerkezetűek otthoni, illetve vállalatok alkalmazására, a nagyobb robosztusabb mérettel rendelkező modellek, viszont pénzintézetek, ékszerüzletek, zálogházak részére ajánlott. Külön szeretném a figyelmébe ajánlani az extra széles és estre mély BWS0800-as modellt, amely a lehető legnagyobb tároló kapacitással rendelkezik. A magas biztonsági szintjét mi sem bizonyítja jobban, hogy a magyar MABISZ minősítés mellett, még rendelkezik számos nemzetközi minősítéssel is. A különböző minősítéseken felül még tűzbiztonsággal is rendelkezik.

Páncélszekrény

Páncélszekrény

A teljesítményét legjobban úgy tudjuk jellemezni, hogy akár 18 darab keményfedelű A4-es papírtartót is elhelyezhetünk benne. Ez a típus a G kategóriába sorolható, amely azt foglalja magába, hogy akár 20 millió Ft-ra is biztosítható. Ráadásul, ha riasztóberendezéssel is ellátjuk a páncélszekrényünket, akkor ezt az összeget akár meg is duplázhatjuk. A legtöbb esetben kulcsos zárszerkezettel rendelkeznek, ám ez bármilyen másfajta zárszerkezetre könnyedén lecserélhető, vagy kiegészíthető még egy biztonsági zárszerkezettel. Érdeklődjön a +36 1 204 66 42-es telefonszámon, vagy a safe@banktech.hu e-mail címen.