Az úszógumit elfedő apró trükkök

A nők számára nemcsak a fenék a kényes terület hanem a has is, amire sajnos gyakran felmennek a plusz kilók, ráadásul mindig a legrosszabbkor. Ha nem megfelelő ruhákat viselünk, akkor sajnos ezek a plusz kilók még jobban látszanak a hason és a derékon, de természetesen nem lehet teljesen egyenes- zsákszerű ruhákat sem viselni, van más megoldás erre a problémára.

Ha tehát el szeretné rejteni az úszógumiját, akkor van néhány trükk amit bevethet annak érdekében, hogy elterelődjön a figyelem róla. A szűkebb, fehér nadrágok például nagyon jól elrejtik a plusz kilókat, főleg ha egy lazább felsővel viseli azokat. A lazább felsők előnye, hogy eltakarják a hasat, de mégis szépen kiadják a formákat. A fodros aljú blúzok és felsők különösen előnyösek lehetnek, hiszen azok takarnak a leginkább. A térdig érő ruhák is elterelik a figyelmet a hasról, ráadásul nyújtják a testet is. A nyári ruhák közül érdemes olyat választani amely a derékon egy megkötővel rendelkezik, hiszen az átlapolós, megkötős rész eltakarja a hasat. A magasított nadrágok idén nagyon divatosak, és legnagyobb előnyük, hogy takarják a hasat.

Úszógumi

Úszógumi

A magasított derekú nadrághoz párosítson egy lazább felsőt, amit húzzon bele, így egy enyhén buggyos hatás keletkezik a has tájékánál, és ha még egy övet is visel, akkor több centivel is vékonyabbnak tűnhet majd. A deréknál csomózott és gyűrött ruhák szintén kedvezni fognak azoknak, akik el szeretnék rejteni felesleges kilóikat, hiszen a csomózott megoldás tökéletesen elfedi a pocakot, de mégis kiemeli a nőies formákat. A derék tájékán levő ráncolással és masnival is ugyanezt a hatást érheti majd el. A deréknál megkötött, kissé ráncos nadrágok is nagyon divatosak ezen a nyáron, és ez is azoknak kedvez, akik a felesleget szeretnék takargatni. A nadrág ugyanis teljesen elrejti a hasat, így vékonyabbnak tűnhet benne.