Az implantátum Székesfehérváron a legjobb feltételekkel rendelőnkben várja

A H&H Dental fogorvosi centrum várja Önt is a legkorszerűbb fogászati kezelésekkel, professzionális munkával az egészséges fogak, a magabiztos mosoly érdekében. Rendelőnk egy barátságos hangulatú családi vállalkozás több évtizedes tapasztalattal és olyan orvosokkal, akiknek csakis az a célja, hogy a páciens számára magas minőségű, színvonalas gyógyítás nyújtsanak. Évről – évre a legkorszerűbb módszerek elsajátításával és a legújabb eszközökkel várjuk Önt is!

A fogbeültetés, avagy az implantátum Székesfehérvár központjában bármikor elérhető az Ön számára is, ha szüksége van rá. Az implantáció, tehát az implantátum behelyezése egy olyan kis ambuláns műtét, mely időtartama átlagosan 30-60 perc. Az egészséges szervezet számára nem is jelent különösebb megterhelést, csupán helyi érzéstelenítésben történik. A műtét nem jár fájdalommal vagy akár milyen kellemetlenséggel. Utófájdalom persze jelentkezhet, de általában el is múlik a műtét napján, illetve fájdalomcsillapítóval teljesen megszüntethető.

Fogimplantátum

Fogimplantátum

A implantátum Székesfehérváron, épp úgy, mint minden beavatkozás, egy előzetes és teljes kivizsgálás után történik. A kivizsgálás egy beszélgetéssel kezdődik, melynek során tájékozódunk az Ön általános egészségi állapotáról, valamint a szájra és fogakra vonatkozó előzményekről. Ezt követően a fogbeültetés következő lépéseként átvizsgáljuk a szájüreget, illetve általános orvosi vizsgálatokat is végzünk.

Ha mellettünk dönt, avagy az implantátum Székesfehérvár központjában a H&H Dental fogorvosi centrumban fog történni, akkor biztos lehet benne, hogy elégedett lesz, hogy minden kérdésére választ kap, hogy minden lépést alaposan megbeszélünk, hogy minden szükséges vizsgálatot precízen elvégzünk a tökéletes végeredmény, az Ön teljes elégedettsége érdekében!