Autónyitás károkozás nélkül

Amikor ilyen-olyan okokból kifolyólag a kulcs bent marad, mi pedig az autón kívül rekedünk, általában a kapkodáson túl nem sok épkézláb gondolat jut az eszünkbe. Bevetjük a kéznél lévő eszközöket, veszettül próbáljuk kívülről lefelé húzkodni az ablakot, mindhiába. Az autónyitás nem olyan egyszerű, mint azt reméljük, de a segítség mindig kéznél van.

Az autónyitás mindennapjaink egyik leggyakrabban végzett mozdulata. Naponta többször is sor kerül rá, már oda sem figyelünk, úgy fordítjuk el a kulcsot a zárban vagy nyomjuk meg a gombot a távirányítón. Annál sokkolóbb, amikor egyszer csak nem a megszokott módon történnek a dolgok. Az ajtó bezáródik a kulccsal együtt vagy a távirányító eleme merül le, esetleg azzal kell szembesülnünk, hogy elveszítettük a kulcsot.

Autónyitás

Autónyitás

A helyzet valóban drámai, de csak addig, amíg eszünkbe nem jut, hogy létezik rá szakszerű megoldás. A segítség hamar érkezik, a fővárosban és Pest megye területén akár fél órán belül, de legfeljebb a hívástól számított 1 óra múlva jönnek az autónyitás mesterei, akik pontosan tudják, mi a teendő. Hogy mennyivel járunk jobban, ha ismerősök helyett őket értesítjük? A több éve ezzel foglalkozó szakemberek rongálás nélkül, speciális eszközökkel végzik az autónyitást, a speciálisan erre a célra kifejlesztett eszközökből egész tárházat rejt a táskájuk.

Senkinek sem hiányzik, hogy a kellemetlen percek után még azon is aggódni kelljen, vajon mennyibe fog majd kerülni az autónyitás során bekövetkezett károk kijavítása. A szakemberek szolgáltatását igénybe véve ilyesmi nem fordulhat elő. Amiben viszont garantáltan részünk lesz, az az autónyitás profi megoldása, gyors helyszínre érkezés, korrekt árak és rendelkezésre állás a nap 24 órájában. Ezt a telefonszámot tényleg érdemes kéznél tartani!