Astrasun napelem, a jótól a legjobbig

Ha már megvan a döntés, és biztos benne, hogy napelem rendszer segítségével szeretne megszabadulni villanyszámlájától, még akkor sem biztos, hogy segítség nélkül rögtön megtalálja a legmegfelelőbb fajtát, vagy gyártót.

A piaci verseny miatt fontos a jó ár, de sokan esnek abba a hibába, hogy olcsó áron olcsó minőséget adnak. Az Astrasun által forgalmazott legolcsóbb napelemek mérési adatai is rendkívül meggyőzőek, teljesítményük megfelelő, működésük megbízható. Szakembereink segítségével kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb napelemet, széles választékunknak köszönhetően egy árkategórián belül több gyártó termékét is megismerheti.

Napelem

Napelem

A Magyarországon legelterjedtebb polikristályos napelem mellett monokristályos-, film- és flexibilis napelemeket is forgalmazunk, így nem csak családi házak energiaellátásáról tudunk gondoskodni napelem segítségével. Napelemes parkolók, utcai világítások, közvilágítások mind elérhetőek a napelemes rendszerek használatával! Az Astrasun közel 20 éve működik független napelem-viszonteladóként.