Androméda – A lehető legjobb családi napközi

A családi napközik leveszik a terhet a szülők válláról. A családi napközik létjogosultságát az adja, hogy a budapesti óvodákban általános lett a túljelentkezés, így sokaknak gondot okoz, hogy gyermeküket elhelyezzék a munkás hétköznapokban. A családi napközikbe 1,5 éves kortól akár 14 éves korig is fogadják a gyermekeket. A jó napközik rugalmasak és képesek akár a szülő munkabeosztásához is igazodni.

Az Androméda családi napközi Budapest legpatinásabb környékén helyezkedik el. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető helyen van, így nem okozhat problémát gyermekét elvinni a napközibe, a reggeli munkába menet.

A családi napköziben kis létszámú, gyermekközpontú csoportok vannak, aminek két nagy előnye is van. Az első, hogy a kis csoport lehetővé teszi, hogy minden gyermek megkapja azt a figyelmet, ami jár neki. A második nagy előnye pedig, hogy kisebb a megbetegedések aránya, így az oviba járás kellemesebb és egészségesebb.

Az Androméda családi napközi otthonos, családias környezetet biztosít gyermeke számára, melyben csak úgy repül az idő, főleg, ha sok játékkal telik a nap. Az Androméda családi napköziben rengeteget játszanak a kicsik, az egyedi gondozás mellett a játszás öröme a nap végére meghozza gyümölcsét.

Családi napközi

Családi napközi

Az Androméda családi napköziben a csöppségek játszva tanulnak és játékos joga foglalkozásokon is részt vesznek. A játékos joga nagy segítség a helyes testtartás kialakításában és az immunrendszer megerősítésében, mindezek mellett pedig hihetetlen sok kacagással jár.

Az Androméda szolgáltatásai mind óriási segítséget jelentenek egy szülő számára. A legtöbb program, melyen az apróságok részt vesznek, elősegíti a biztonságos, stabil, folyamatos testi és lelki fejlődés biztosít a gyerekeknek.  A bio étrend, melyet a hétköznapokban fogyasztanak, kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, vitaminokkal teli ételek, melyek szintén az immunrendszer hasznára válnak.

Az Androméda családi napköziben biztos lehet benne, hogy gyermeke jól fogja érezni magát!

Forrás: Családi napközi