Adja fel állás hirdetését a legjobb helyen!

Nem egyszerű egy megüresedett pozícióra megtalálni a megfelelő embert. Sok a munkanélküli, sok a friss diplomás, de ez még nem jelenti azt, hogy az a munkaerő, akire Önnek szüksége van egy-kettő rá is talál ajánlatára. Hosszabb időn át márpedig egy üres pozíció sem maradhat betöltetlenül, de az sem megoldás, ha nem megfelelően képzett és motivált pályázót választ az adott állás betöltésére. A legjobb, ha munkaerő-közvetítő cégünkhöz fordul, a Job-Center segítségére lesz.

Sokan úgy vélik, hogy az álláshirdetés feladás által megtették a kellő lépést, holott sajnos ez még kevés. Az ideális pályázót megtalálni igencsak hosszadalmas procedúra. Először is jön az álláshirdetés megírása, majd a hirdetési felületek felkutatása, azok bérlése. Ha ezzel megvolt, akkor jöhet a beérkező önéletrajzok válogatása, az interjúra való behívás, interjúztatás, esetleg több körös interjúk, visszajelzések küldése a pályázóknak, kiválasztás, próbaidő. Mindez még mindig nem garancia arra, hogy az álláshirdetés feladásával megtalálta a jó embert.

Állásajánlat

Az álláshirdetés feladása után tehát még rengeteg időt igényel a megfelelő pályázó megtalálása, miközben háttérben marad cégének operatív irányítása. Szerencsére van segítség, hiszen mi éppen azért vagyunk, hogy megkíméljük Önt ettől a hosszadalmas és felesleges folyamattól. Az álláshirdetés feladását nálunk kell megtennie. Mi megkeressük a megfelelő jelölteket, komoly válogatást tartunk, majd a legjobb két, legfeljebb négy pályázót irányítjuk cégéhez, így a választás már igazán gyerekjáték lesz.

Ismerje meg a Job-Center munkaerő-közvetítőt, ahol az álláshirdetés feladása után valós segítséget kap! Kérjen minden kötelezettség nélkül, személyre szabott ajánlatot még ma, hogy heteken belül a legjobb ember töltse be a megüresedett pozíciót!