A világ legjobb bulizós szigetei

A világon számtalan sziget létezik, és mindegyiknek van egy bája, egy sajátossága, ami miatt kiemelkedik a többi közül, azonban nem mindegyik kínál olyan partihangulatot, amilyet sokan keresnek. A következő szigetek viszont a szemet gyönyörködtető tájak és a világszínvonalú strandok mellett elképesztő partihangulatot és atmoszférát biztosítanak azok számára, akik lazítani szeretnének.

A világ talán leghíresebb ilyen szigete Ibiza, ami Valenciától 79 km-re található, és a sziget leginkább éjszakai klubjairól híres, amelyek hatalmas tömegeket vonzanak napról napra a szigetre. Ibiza legnagyobb klubjai közé tartozik a Space és a Privilege. Az előbbi egy koncertterem amely kora reggel nyitja meg a kapuit, olyankor amikor más klubok bezárnak. Az utóbbi a világ legnagyobb klubjaként van számon tartva, és ebben a klubban találkozhat a leghíresebb DJ-kkel és táncosokkal. Egy másik nagyon híres bulizós sziget Ko Phangan ami Thaiföldön található. Ez a sziget a Telihold nevezetű bulijairól híres. A Telihold bulik tradícióját egy csapat tinédzser indította, amikor is megálltak a sziget közepén, hogy megünnepeljék a teliholdat.

Ibiza

Ibiza

Azóta a Telihold bulikon több ezer ember vesz részt, és a világ minden tájáról érkeznek bulizni vágyó emberek. A Telihold bulin többféle zenei stílust is hallgathatnak az emberek ráadásul zsonglőrök és tűznyelők is szórakoztatják a bulizókat. Mykonos szigetét is mindenképpen érdemes megemlíteni, amely Görögországban található és a világ egyik legszebb bulizós szigeteként tartják számon. Mykonos szigetén lélegzetelállító a táj, a tengerpartok homokosak, ráadásul a sziget tömve van jobbnál jobb klubokkal és bulizó helyekkel. A Mykonos-i éjszakai élet viszont főként a tengerparti bárokban a legjobb, ezért érdemes ezekbe ellátogatni ha Mykonos szigetén jár.