A több mint 20 éve működő cég titka

Mikor azt halljuk, hogy már több mint tíz éves egy cég, felmerül bennünk a kérdés, még ha nem is vagyunk vállalkozók, hogy ez miként lehetséges. A Bervina cég is ilyen, hiszen már több mint húsz éve működik, és nem mellesleg a mai napig 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat.

A Bervina szakemberei egyértelműen a folyamatos fejlődést tartják a siker titkának. Nem csupán egy alkatrészt igyekeztünk előállítani, forgalmazni, hanem egyre inkább bővíteni szerettük volna a termékeinket. Úgymond azt szerettük volna mindig is, hogy a Bervina több lábon álljon. A szíjgyártás mellett kuplunggyártással is foglalkozunk. A sikeres fennállásunknak a titka, hogy a jövedelem igen jelentős részét a fejlesztésbe, az innovációba fektetjük, mely köztudottan elengedhetetlen, nem csupán az újabb nyereség megtermeléséhez, hanem az egyre inkább bővülő vásárlói igényeknek is alapfeltétele.

Bervina.com

Bervina.com

A befektetett szellemi érték járult hozzá még, hogy a Bervina ennyi ideje működő vállalkozás lehessen. Kevés és más által nem készített, forgalmazott darabok előállításával is foglalkozunk. A vásárlók igényeit mindig szem előtt tudtuk tartani, és azt figyelembe véve alakítani bővülő termékválasztékunkat. Másrészt rugalmasságunknak is köszönhető, hogy vevőink visszatérnek hozzánk vásárolni. Legyen szó csupán néhány darabról, nálunk nem probléma, megoldjuk annak legyártását is. A Bervina a külföldre történő megrendelések terén is az élen jár, hiszen több országból is érkezik hozzánk felkérés.

Így például Amerikából, Svájcból, Németországból, Olaszországból, Brazíliából, Ausztráliából, Tajvanról, Svédországból, Szingapúrból is kapunk megrendeléseket. A jövőben szintén a fejlesztéseket tartjuk a további sikeres munka kulcsának, hiszen a mai világban lépést kell tartani a fejlődéssel.