A szifon és annak helyes szerelése

A hatékony duguláselhárítás érdekében számos módszer bevethető. A legegyszerűbb persze a vegyszerek, vagy házi szerek lefolyóba történő öntése, majd annak kiöblítése. Amennyiben viszont ezután sem folyik le a víz, akkor mosdó alatti szifon lehet makacsul eldugulva.

A mosogató szifon szétszerelése a dugulás megszüntetéséért egy fontos lépés, de csak óvatosan és lassan szabad elvégezni, ha azt akarjuk, hogy a duguláselhárítás XIII. kerület környékén sikeres is legyen. Mindig nagyon óvatosan, ügyelve arra, hogy ne mozduljon ki a lefolyócső a falból, csavarjuk le a szifon alsó fedelét. Ez megelőzően tegyünk alá egy vödröt is, mert egy kevés víz mindig van benne, ami kifolyik.

Szifon duguláselhárítás

Szifon duguláselhárítás

Anna érdekében, hogy a duguláselhárítás a XIII. kerületben sikeres legyen, a szétszerelt szifonból tisztítsuk ki a szappanos üledéket, akár egy csavarhúzó segítségével. Óvatosan nyúljunk fel szifon felső helyén maradt házába és kaparjuk ki onnan a nagyobb lerakódásokat! Mielőtt visszacsavarnánk a alsó részét, gondosan tisztítsuk meg a tömítő gumigyűrűt és a peremeket is mindkét elemnél a szivárgások elkerülése érdekében.

Ha még ezek után sem folyik le rendesen a víz, akkor lehet, hogy komoly a baj, így jobb ha hívja a duguláselhárítás XIII. kerületi csapatát!