A roncsolás mentes ajtónyitásról

Bárkivel előfordulhat, hogy nincs meg a kulcs és így nem tud bejutni a lakásába, véletlenül kizárta magát vagy esetleg beletört a zárba a kulcs… Az ilyen sajnálatos esetekben bizony nehéz megtalálni az optimális megoldást. A legjobb, ha szakértő mesterekhez fordul, akik általában éjjel-nappal állnak rendelkezésére állnak, ha kifogott Önön egy ajtó. Az ajtónyitás csakis szakértő segítségével oldható meg könnyedén és hatékonyan, ezt tartsa szem előtt!

Sokszor amikor a különféle hirdetésben roncsolásmentes ajtónyitást ígérnek, akkor csak az ajtó nem sérül ellenben a zárbetéttel, ami eltörik, felfúrják vagy egyéb roncsolással nyitják ki. Ezen megoldással az a probléma, hogy nem csak a zárbetét sérül, hiszen ha az megfelelően védve van egy fúrás vagy törés ellen védő pajzzsal, akkor ezt is meg kell rongálni ahhoz, hogy az ajtónyitás megvalósulhasson. Mindezen által még a cilinderbetét eltörésénél deformálódhat a zárszerkezet is, ami hosszú távon befolyásolhatja annak működését. Pontosan ezen okon miatt jobb, ha ezeket a módszereket kerüli, hiszen ezek semmiképpen sem tekinthetőek roncsolás mentes ajtónyitásnak.

Roncsolásmentes ajtónyitás

Roncsolásmentes ajtónyitás

Olyan szakembert, vállalkozást érdemes megbízni a feladattal, akik valóban roncsolás nélkül tudnak ajtót nyitni. Ilyen esetekben a manipulációs technika kerül terítékre, ami teljesen roncsolás mentes nyitást eredményez. Mivel nem csak az ajtó, de a zárszerkezet és a zárbetét is működőképes marad, így jelentős összegeket tud megspórolni. Kérdezze tehát meg minden esetben a mestert, hogy milyen technikát tud biztosítani!

Természetesen vannak olyan meghibásodások, egyéb körülmények, amelyek esetén nem alkalmazható a fent említett technika és szükségessé válik a zárbetét eltávolítása, viszont az ajtónyitás ebben az esetben is megoldható szakszerűen, olyan speciális nyitószerszámok segítségével, melyek a lehető legkisebb roncsolást okozzák.