A picik nagy kedvence az Adamo hinta

Mi kell annál több, ha a baba és anya is boldog, játszva fejlődhet a csöppség, továbbá ellazítja és megnyugtatja, vagy, ha éppen álmos, akkor egy pillanat alatt elaltatja. Ez pedig nem más, mint az Adamo hinta.

A legtöbb baba nagyon szeret hintázni, ezt pedig a szakértők azzal indokolják, hogy a babák hintázás közben, olyan élményeket élhetnek át, mint még mikor az anyuka pocakjában voltak. Ez a pihe puha érzés pedig biztosítja számukra azt a biztonságérzetet, melyet eddig még csak odabent élhettek át. Ennek a biztonságérzetnek pedig az a következménye, hogy ellazulnak és megnyugszanak, vagy éppen el is alszanak hintázás közben. A hinta egy ponton való rögzítésének és a rugónak köszönhetően minden irányba tud mozogni. Továbbá ezek az Adamo hinták idősebb korban is használhatóak, amikor már a babákban tudatosul a játék és élvezni kezdik a hintázást. Minden gyerek imád hintázni, hát adjuk meg neki azt az örömet, hogy rendelkeznek egy saját hintával, melyet bármikor igénybe vehet, amikor szeretne. Így nem csak a baba, de az anyuka örömőre is lehet.

Adamo hinta

Adamo hinta

Sokszor mikor a babák sírnak, a szülők ösztönösen felveszik őket és ringatni kezdik, hogy megnyugodjon. Ám ennek sokszor az lesz a következménye, hogy elkapatjuk a gyerkőcöket és végén már le se tudják tenni őket. Amennyiben rendelkezünk egy Adamo hintával, akkor erre nem kerülhet sor, hiszen az anyai ringatást, lecserélhetjük egy nyugtató hintázásra. Az effajta hinták már 0 kortól használhatóak, kizárólag természetes anyagokból készülnek. A különleges kialakítás több éves fejlesztéseket vett igénybe, hogy a megalkossák a babák számára legideálisabb hintát. A hinták 30 napos pórba idővel megvásárolhatóak, melyek garantáltan a legjobb választásnak bizonyulnak.