A nyomvonal-kereső előtt nincs titok!

Sokszor, ha dugulás van otthonunkban, de nem tudjuk, hogy hol is keressük a hibát, vagy ha csak kíváncsiak vagyunk arra, hogy merre is halad a csatorna telkünkön, akkor a duguláselhárító cégek nyomvonal-meghatározás nevű szolgáltatása az, amire szükségünk van, ami választ ad kérdéseinkre.

A nyomvonal-kereső berendezés segítségével nagyjából tíz-tizenöt centiméteres pontossággal meghatározható a műanyag, a fém, a betoncsövek, de még a kábelek elhelyezkedése is Dunaharasztin. Éppen ezért feleslegesen ne ássuk fel a telkünket, esetleg bontsunk fel burkolatot, inkább válasszuk a korszerű megoldást.

Nyomvonalkereső

Nyomvonalkereső

Előfordulhat, hogy a duguláselhárítás során a vezetéket nem lehet kamerával megvizsgálni, ám ekkor a csővezeték, a csatornahálózat, avagy a kábelkereső detektor lesz a segítségünkre. A nyomvonal-keresés legnagyobb pozitívuma, hogy sok esetben képes teljesen feltárni a problémát. A szakemberek az eredmény után pedig máris eltudják dönteni, milyen további megoldásokat kell alkalmazni.

A nyomvonal-kereső berendezéseket a duguláselhárítással foglalkozó szakemberek használják, szakértelem nélkül nem sokra mehetünk velük, így ha erre a szolgáltatásra van szüksége Dunaharasztin, akkor hívja csapatunkat!