A népszerű Vavyan Fable

Jelenleg is aktív és manapság az egyik legnépszerűbb írónk a krimi és fantasy regényeket alkotó Vavyan Fable. Eddig megjelent könyvei többször is az eladási lista élén szerepteltek, sok ezren olvassák műveit. Vavyan Fabe 1956-ban Budapesten született Molnár Évaként, a Vavyan Fable írói nevét már az első könyvénél is használta.

A Dr. Pólya Jenő Egészségügyi Szakközépiskola elvégzését követően rövid ideig ápolónőként dolgozott, de könyvei elsöprő sikerei után ma már csak írással foglalkozik. Eddig mintegy ötven könyve jelent meg, melyek több mint 5 millió példányban keltek el. Rendkívüli népszerűségét jól példázza, hogy a Vavyan Fable idézetek rendkívüli népszerűségre tettek szert az olvasok körében. Műveiben frappáns szövegek, vicces szófordulatok és divatot teremtő mondások szerepelnek. Regényei cselekménye izgalmas, változatos és általában lebilincseli az olvasót.

Vavyan Fable

Vavyan Fable

Sokszor mondják, hogy aki elkezdi olvasni Vavyan Fable regényeit, az biztos, hogy addig nem is teszi le a könyvet, amíg el nem olvassa. Különös népszerűségnek örvendenek a Vis Maior és a Halkirálynő krimi sorozatai. Az elmúlt években megjelent fantasy regényeivel egy más olvasóközönséget is meghódított. Az írónő egy Zala megyei csendes kistelepülésen lakik, ahol egy 10 hektáros területen senki sem zavarja alkotói tevékenységét. Rajong az állatokért, nagyon szereti a macskákat és a kutyákat. Emellett rendszeresen lovagol is, imádja a természetet.