A mellékhelyiség dugulása

Kellemetlen a helyzet, ha az ünnepek közeledtével dugul el a WC lefolyója, hiszen ilyenkor tömve a ház vendégekkel.

A wc duguláselhárítás ünnepnapokon is vállalja a munkálatok elvégzését, hogy Ön a vendégekkel foglalkozhasson, és ne a mellékhelyiségben töltse az ünnepet. A WC dugulásának több oka is lehet. Amennyiben a WC illatosító esett bele a WC-csészébe, nem érdemes vegyszerekkel próbálkozni a dugulás elhárítását illetően, hiszen azt nem fogja feloldani a csövekben.

Wc duguláselhárítás

Wc duguláselhárítás

A WC duguláselhárítás szakemberei azt ajánlják, hogy válasszunk olyan WC illatosítót, mely zselés és nincs műanyag tartója. A kínálat végtelen a WC frissítők területén is, mint általában minden termék esetében. Az ilyen géles állagú, tartó nélküli WC frissítőket a WC-csésze szélére kell feltapasztani. Előnye, hogyha véletlen egészben húznánk le a WC öblítésének alkalmával, akkor sem okoz dugulást, ugyanis feloldódik. A műanyag tartókkal az a gond, hogy nem oldódnak fel, ha a lefolyóba jutnak.

A wc duguláselhárítás tehát ünnepnapokon is vállalja a dugulás elhárítását, és ami a legjobb, ezért nem számít felárat. Sőt, a nap 24 órájában igénybe tudják venni szolgáltatásainkat, és ezért sem számolunk plusz költségeket.