A LiuGong kotrógépek új generációja

Az elismert LiuGong vállalat már több, mint 50 éve gyártja egyre újabb és modernebb lánctalpas kotrógépeit. A gépekhez természetesen a vezető alkatrészgyártó márkák szállítják a fő egységeket, ennek is köszönhető, hogy a LiuGong kotró munkagépekre a rendkívüli megbízhatóság és precizitás a jellemző. A földmunkagépek ezen remek tulajdonságaik és kedvező áruk miatt az egész világon vezető szerepet töltenek be.

A cég egyik legnagyobb újdonsága a LiuGong mélyásó kotrógépeinek speciális szériája, melyet ránk kattintva megtekinthet! A lenyűgöző 22 tonnás 922E III-as modell megannyi innovatív újítással van felszerelve, így máris nagy érdeklődés övezi a Best Machinery kínálatát. A 922E jelű lánctalpas kotró megfelel a Tier4 és a StageIIIB emissziós szabványoknak. A 22 tonnás kategória világpiaci viszonylatban a cég legkelendőbb kotrógépe.

A népszerű kínai vállalat profi tervező csapata úgy alakította ki az új generációs munkagépet, hogy az minden tekintetben megfeleljen a jelenlegi kor követelményeinek. A gép teljesen megújult kabint biztosít, mely tökéletes kényelmet nyújt a felhasználó számára. Természetesen a a fülkéből történő kilátás terén is fejlődött, nem okoz gondot az optimális látási viszony sem, erről ide kattintva Ön is meggyőződhet képeink által.

LiuGong kotrógép

LiuGong kotrógép

Meg kell még említeni a gép erőátviteli rendszerét is, ami ugyancsak sokat fejlődött az elődeihez képest, hiszen sokkal simább és precízebb. Mindez a finom működésű hidraulikával együtt és a fejlett elektronikai rendszerrel egy valóban minden szempontból tökéletes gépet eredményez.

A Best Machinery és az egész szakma egyhangú véleménye szerint a legújabb LiuGong kotrógép a kényelem tekintetében legtöbb riválisát mérföldekkel megelőzi! A többi nagyszerű LiuGong géphez hasonlóan a 922E kotró is kedvezőbb áron kapható, mint az összes európai és amerikai konkurencia által biztosított gép. Győződjön meg erről Önmaga is weboldalunkon!

Győződjön meg róla Ön is a Best Machinery weboldalán!