A lenyűgöző Zalakaros szállás a lehető legjobb választás!

Ha szeretne egy kicsit pihenni, ha emiatt a legjobb szállót keresi, mely minden elvárásának eleget tesz, ahol mindig a vendég az első, akkor a Zalakaros szállás az Ön számára is ideális választást tud biztosítani. A remek wellness szolgáltatásokat nyújtó hotelünk csupán csak öt percre található a gyógy-, és élményfürdőtől, azaz minden feltétel adott a tökéletes kényelem és összkomfort érdekében.

Az elismert Zalakaros szállás egy igazán családias, barátságos hangulatú szálló, ami 22 csodás szobával várja vendégeit immáron több mint egy évtizede. Szállónk megnyitása óta már több ezer elégedett vendéget tudhatunk a hátunk mögött és folyamatos újításokat melyek egytől-egyik a látogatók kényelmét szolgálják. Mi nemcsak egy átlagos wellness hotel vagyunk szokásos wellness szolgáltatásokkal, hanem a vitalitás igazi otthona is.

Zalakaros szállás

Zalakaros szállás

A csodálatos Zalakaros szállás már építészeti formájában is kiemelkedő, a város egyik legszebb látnivalója, annak üdítő színfoltja, valamint a kereszténység és a Zen buddhizmus szerint az újjászületés jelképe, az asztrológusok szerint pedig az anyag és a szellem közvetítője. Vendégeinket ízlésesen berendezett és különlegesen kényelmes szobák, otthonosság és a pihenés összes feltétele várja. Mindemellett éttermi választékunk igazi gasztronómiai élvezeteket is biztosít úgy, hogy közben növeli a vitalitásszintet.

A Zalakaros szállás csodás Wellness-Oázisában remek pezsgőfürdő frissíti látogatóinkat, az aromaolajok és a szaunák jótékony hatását élvezhetik, valamint adott a nyugodt és csendes környék, a zöldellő kert a napozóágyakkal, minigolf pályával, játszótérrel a kicsik számára. Látható, hogy a Zalakaros szállás mindent megad vendégei számára, így amennyiben mellettünk dönt, biztos lehet benne, hogy tökéletesen elégedett lesz választásával!

Forrás: Zalakaros szállás