A legjobb óvoda várja gyermekét a belvárosban!

Ha úgy érzi, hogy lassan vissza kell mennie dolgozni, ám nem tudja megoldani gyermeke elhelyezését, akkor nálunk a helye, hiszen Zuglóban a családi napköziben, illetve a Belvárosban magánbölcsődénkben és magánóvodánkban várjuk a kicsiket. Csoportjaink kis létszámúak, így biztos lehet benne, hogy a gyerekekkel az óvónők egyenként is foglalkoznak, mindenkivel a saját igényei szerint.

A belvárosi magánbölcsődébe már egy éves kortól, a magánóvodába pedig 2,5 éves kortól várjuk a csemetéket, amíg a Zuglóban található családi napközinkbe már egészen 20 hetes kortól is lehetséges a gyerekek felvétele. A felvétel az egész év folyamán adott, amikor üresedés van, így ha eldöntötte, hogy a kicsit óvodába küldi, akkor mi szeretettel várjuk és támogatjuk döntésében. Nálunk a legjobb helyen lesz a csöppség, hiszen a Budapest legszebb részén található Belvárosi Négy Évszak Magánóvodában és a Belvárosi Picurka Magánbölcsődében, valamint a Gombóc Artúr Családi Napköziben egyénre szabott megoldásokat is biztosítunk.

Vidám farsang

Vidám farsang

Intézményeink barátságos, családias légkörrel és természetesen szerető gondoskodással várják a gyerekeket. Mi mindenkire gondoltunk, így allergiás gyermeket is szívesen fogadunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk. A belvárosi óvodában és bölcsődében, valamint a zuglói családi napköziben angol nyelv, mozgásfejlesztés, ének-zene, környezet és hagyományőrzés, kézműveskedés és emellett sok-sok érdekes és fejlesztő játék várja a kicsiket.

Forduljon hozzánk bizalommal, keresse fel belvárosi bölcsődénket, óvodánkat személyesen vagy a www.maganovodabelvaros.hu és a www.pompomovi.hu oldalon, illetve családi napközinket Zuglóban, vagy annak internetes elérhetőségét, a www.bolcsiovicsana.hu oldalt, a bővebb információk érdekében! Győződjön meg az egyedülállóan mesés, gyerekbarát környezetről!