A legjobb naptejek

Az UV sugárzás az idén minden eddiginél sokkal erősebb lesz. Ezért nem csak a vízparton lesz ajánlott a naptejek, illetve a napkrémek használata. Főként a gyerekekre érdemes oda figyelnünk, hogy napközben a szabadban való játszás közben ne sérüljön a bőrül, és égjenek le.

Körbe néztünk a piacon és kiválasztottuk a szerintünk ár-érték arányban legjobb termékeket. Több terméket is kipróbáltunk, ezek közül a következők tűntek a leghatásosabbnak. Az egyik kedvencünk a Nivea terméke, amely egy 15-30 faktorszámmal ellátott napozóspray. A spray formának köszönhetően, nagyon könnyen felvihető a bőrre és gyorsan felszívódik. Az egyik legjobb tulajdonsága az mellett, hogy megvédi a bőrünket a napégéstől, hogy nem hagy ragadós érzetet a bőrön. Ez a Nivea termék garantáltan biztosítja a leégés elleni védelmet. A nagyon fehér bőrűek részére is van ma már megoldás. Számukra ajánlott a testápoló helyett már májusi melegben is gyengébb faktorszámú krémet használni napközben is.

Naptej

Naptej

Az igazi nyár beköszöntével viszont, ajánlott bevetni a nehéztüzérséget. Egyik ilyen kiváló krém a Vichy Capital Soleil 50+ napteje. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy azok a naptejek közé sorolhatjuk, melyek garantáltan megvédenek bennünket a leégéstől. Továbbá nagyon minőséges összetevőkből készül, így a legérzékenyebbek bőrén sem vált ki allergiás reakciókat. Jellemző rá, hogy gyorsan felszívódik, nem ragad és ez mellett még vízálló is. Annak ellenére, hogy ilyen magas faktorszámmal rendelkezik, attól szép fokozatosan, de le lehet barnulni. Viszonylag a drágább napkrémek közé sorolandó, de egy nyárra biztosan elegendő, hiszen leég nagy kiszerelésben kapható. Ráadásul, annyit már megér, hogy nem kell állandóan attól rettegnünk, hogy éppen mikor égünk le és megy tönkre a vakáció.