A legjobb kültéri fényfüzérek az ünnepekre

A téli időszakra jobban jellemzőek a kültéri megvilágítások, különösen karácsony környékén. Nagyon hangulatossá varázsolhatjuk otthonunkat, kertünket a fényfüzérekkel, de nagyon óvatosak kell, hogy legyünk, mert könnyen bajt is okozhatnak.

Kültéri ledes fénykábel más néven fénytömlő, fényslag. Leggyakoribb felhasználása dekorációknál, illetve rejtett megvilágításoknál alkalmazzák. A boltok kínálatában a szivárvány összes színében megtaláljuk a LED-es fényfüzéreket. A hagyományos fényfüzérek állandóan kiégtek, és magas volt a fogyasztásuk. A LED-es fénykábel energiatakarékos, és nem hibásodik meg. Így nem kell többé, minden évben új izzókat vásárolnunk. A füzérek több méretben is kaphatóak. A burkolásuk teljes mértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak, mivel transzparens csőből készül. A fényfüzér hosszúságától függően az átlagfogyasztás körülbelül 8W/m. A modern ledes fényfüzérek általában 15000 órát tudnak gond nélkül világítani.

Kültéri ledes fénykábel

Kültéri ledes fénykábel

A régi elavult fényfüzérek sokszor a rossz minőségű burkolást követően tűzveszélyesek voltak. Mindig szaküzletben vásároljuk meg a bel- és kültéri fényfüzéreket. A LED24 szaküzlet 2 év garanciát ad a LED-es fényfüzérekre. Az üzletet személyesen felkeresheti Budapesten, vagy a www.led24.hu weboldalon megtekintheti a teljes kínálatukat, melyben nem csak kültéri ledes fényfüzéreket talál, hanem minden szükséges tartozékot, melyre szüksége lehet, pl. foglalatok, átalakítók. Az online megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat végzi. A vásárlás megoldható előre utalással, és utánvéttel is, 50000 FT vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Bármilyen kérdése merül fel, forduljon az ügyfélszolgálathoz, melynek telefonszáma: 06-30-879-4403.