A legjobb immunerősítők

Még a javában tombol a nyár, de nem árt már idejében felkészülni a borongós őszi időjárásra és azzal járó nyirkos időre, ami magával hozza a meghűlést az influenzát. Amennyiben időben szeretnénk felkészíteni a szervezetünket, akkor nincs más teendőnk, mint megfogadni a tippjeinket, melyekkel garantáltan elkerülhetjük a minket támadó vírusokat.

Az immunrendszer egy olyan interaktív hálózat, amely szervekből, sejtekből és fehérjékből tevődik össze. A környezetünkben számos olyan gyógynövényt és ásványi anyagot találhatunk, melyek antibakteriális és immunerősítő hatással rendelkeznek. Ám ezek alkalmazásával sem szabad tulz6ásba esni. Hiszen ezek a gyógynövények és illóolajak rendkívül hatékonyak, ezért nem szabad túlterhelnünk a szervezetünket. Most megmutatjuk, hogy melyek ezek az immunerősítők, melye garantált eredményt biztosítanak. Az első az Echinacea, melyet több kutatás is alátámaszt. A legnagyobb előnye az ismétlődő fertőzéseknél kifejtett pozitív hatás.

Immunerősítő

Immunerősítő

A hatékonyságát több kutatás is alátámasztja. Főként a felső légúti megbetegedésekre ellen véd. A következő csoda szer a bodzabogyó. A bodzát a gyógyászatban már több ezer éve alkalmazzák. Más Hipokratész is alátámasztotta, hogy ez a növény kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer megerősítésében. Használható megfázás, influenza, allergia, és gyulladás ellen is. Kicsit ismeretlenebb, de szintén nagyon hatásos épp úgy mint a bodza, ez pedig nem más, mint az ezüstkollid. A hatékonyságának a felismerése szintén az ókorba vezethető vissza. Alkalmazható belsőleg és külsőleg egyaránt. Szintén nagyon jótékony hatással rendelkeznek a probiotikumok. A probiotikuomok valójában hasznos baktériumok, melyek támogatják az immunrendszert, segítik megemészteni a tápanyagokat és a vastagbelet is méregtelenítik.