A legjobb bolti zsíroldók

Ugye milyen bosszantó tud lenni, ha ráragadt, ráégett és sehogy sem tudjuk felkaparni? Már-már azon gondolkodunk, hogy a kukában végzi, de nem akkor, ha a következő tisztítószereket alkalmazzuk.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a konyha a lakás azon területe, ahol talán a legmocskosabb szennyeződésekkel kell szembe néznünk, hiszen óhatatlanul is kicsöppen, vagy szétcsapódik az olaj vagy a zsír. Ezeknek a szennyeződéseknek az eltüntetésére bizony nagy erőkre van szükségünk, nem feltétlen emberire, inkább a megfelelő tisztítószerre. Mi elvégeztünk egy tesztet, mellyel a háziasszony segítségére szeretnénk lenni, hogy tudják melyek a legjobb zsíroldók. Az elsőnek a Cilit Bang univerzális zsíroldó, melyből akár pár csepp is elegendő lehet a legmocskosabb szennyeződések eltüntetéséhez. Viszonylag nagy kiszerelésben kaphatóak, és mivel igen hatékony, így sokáig elegendő lehet ezrét az ára sem nevezhető vészesnek. Flakonos és szórófejes változatban is kapható, melyek koncentrátuma olyan erősnek bizonyul, hogy a gáztűzhelyen vagy a sütőn található valóban makacs szennyeződéseket is pillanatok alatt eltünteti.

Zsíroldók

Zsíroldók

A következő tesztalany az Ajak Professional univerzális zsíroldó. Olcsónak ezt sem mondhatjuk, ám tényleg tökéletes eredményeket várhatunk el tőle. Akár még a régebbi szennyeződéseket is eltünteti, súrolás nélkül. Ami valljunk be, igen kecsegtetően hangzik. További különlegességének az nevezhető, hogy akár üvegen is alkalmazható. Helyezett lett még a Well Done hideg zsíroldó is, amely szintén szembeszáll még a régebbi zsírfoltokat is. Az illata nem kimondottan kellemes, de az ára viszonyt sokkal kedvezőbb ez előzőekkel szembe. Viszonylag nagy kiszerelésben kapható, így akár fél évig is elegendő lehet, így igazán jó vásár lehet.