A lakásfelújítás végére a falfestménnyel tehet pontot!

Minden család életében eljön az a pillanat, amikor fel kell újítani a lakást. Ha nincs akkora baj, elég kisebb renoválás, óhatatlan a falfestés. A pakliban benne van még, amikor az ember egészen egyszerűen megunja az addigi dizájnt, és újra vágyik.

Nincs ez máshogyan az üzleteknél, szolgáltatóknál sem. Időnként meg kell újulni, hogy új lendületet kapjon az élet. A lehető legkevesebb és arányaiban mégis jóval nagyobb változást érhetünk el azzal, ha egészen egyszerűen hívunk egy falfestőt, és más színűre festjük a falakat.  Rögtön üdébb lesz a környezet!

De állj! Vannak, akik ezzel nem elégszenek meg, és tudják, némi pluszdekorációval csodákat lehet varázsolni! Hát… vannak ugye a faldekorációs lehetőségek tárházában a falmatricák… Viszonylag olcsók, a jobb minőségűek nem is pöndörödnek le. Tehetünk a falra „rendes” képeket, hiszen egy kép a falon sokat dobhat a dizájnon. Ragaszthatunk a falra festett képek helyett posztereket. Nagyon trendi, rengetegféle és fajta tapétatekercs is csak ránk várakozik.

Nincsen ezzel semmi baj. Nem engedheti meg magának mindenki az egyedi falfestést, falfestményt. De biztos ez? Kérdés, mit szeretne, és mik a lehetőségei! Nem merném kijelenteni, hogy a tapéta olcsóbb, mint egy falfestő által készített művészi falfestmény. Persze, nagy valószínűséggel többet kóstál, de könyörgöm! Nem tucatáru, hanem kézműves munka! Olyasmi ez, mint a bizsu és a nemesfém. Egyikkel sincs semmi baj, de…

Ha úgy dönt, hogy vagy falfestő, aki falfestménnyel örvendeztet meg bennünket, vagy semmi, keresse fel a falfestes.net-et. Az ott fellelhető falfestmény referenciák bizonyítják, érdemes rááldozni a falfestésre!

Falfestés

Falfestés

Tapasztalatom szerint egy kézzel festett egyedi falfestmény hihetetlen hangulatot tud a falra, és a környezetében teremteni! Köze nincsen a falfestmény hatásának semmiféle falmatricához, poszterhez! Ennek oka valószínűleg az, hogy minden falfestmény egyedi, és személyre szabható, illetve tudjuk, hogy egy művészi falfestmény sokkal nagyobb értéket képvisel, mint egy felragasztható, nyomdagép által ezerszám kiköpött tucatdekor.

Sokan divatos, bájos, cuki meseszereplőket festetnek a gyerekszoba falára. Naná! Hiszen első, hogy gyermekünk jól érezze magát a szobájában! A gyerekek sokkal szívesebben látják egy falfestményen viszont kedvenc mesefiguráikat, mint olyan murális képeket, melyek számukra nem hordoznak semmiféle jelentést.

Amikor a baba még nem tudja kifejezni, mit szeretne, akkor is érdemes falfestményt festetni, hiszen ezzel csak még tökéletesebb lehet egy bababirodalom.