A lágylézer, vagy egy újabb kiváló magyar találmány

A nagyszerű bioptron lámpa magyar feltalálójának megszületett legújabb fejlesztése, az a lágylézer készülék, amellyel minden eddiginél nagyobb eredményességgel kezelhető megannyi betegség. A lágylézer kísérletek és vizsgálatok hosszú során bebizonyította, hogy rendkívül pozitív hatással van a szervezet immunrendszerére, azt aktiválja, erősíti.

A lágylézer legfőbb előnyei, hogy általa adott az érintésmentes kezelés, így fertőzött sebek, fájdalmas felületek kezelése esetén is alkalmazható, kezelés mindenütt elvégezhető nem csak orvosi rendelőben, fájdalmatlan, gyors és pontosan kivitelezhető, alkalmas nem vagy csak nehezen javuló, lassú gyógyuló betegségek gyógyulási folyamatának felgyorsítására, elkerülhetőek általa az egyéb kezelések általi mellékhatások, hatása gyorsan jelentkezik, a kezelés ismételhető.

A magyar lágylézert biztosító készülék legfontosabb hatásai, hogy fájdalomcsillapító,s ebgyógyítást serkető és gyulladáscsökkentő, valamint a helyi hatás mellett az egész szervezetre javító hatású és kombinálható más terápiával is. A lágylézer felhasználási területe tehát igazán széles, a készülék ára mégis igen kedvező, sőt a fenntartási és üzemeltetési költsége is alacsony, de az élettartama hosszú.

Lágylézer

Lágylézer

A nagyszerű Dr. Laser SLL készülék kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik, hogy eredeti magyar fejlesztés és magyarországi gyártás alatt áll, hogy adott a speciális fényszóró prizmával ellátott fejegység, így a szemre sem veszélyes és egyszerű használata. Az persze fontos, hogy mindig szigorúan betartsa az előírt kezelési időt, hiszen mint bármi mást, ezt a kezelést sem szabad túlzásba vinni.

A Dr Laser SLL készülék használata javasolt diabetológia, bőrgyógyászat és kozmetológia, általános sebészet, érsebészet, urológia, nőgyógyászat, neurológia, szájsebészet és fogászat, valamint fül-orr-gégészet területén is a legtöbb esetben.