A goji bogyó 15+1 kiemelt hatása

Gondolt már arra, hogy természetes hatóanyagokkal támogassa meg szervezete működését? Számos egészségügyi probléma kiküszöbölhető lenne a megelőzéssel, ebben pedig kiemelt jelentőséggel bír a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátása. Vannak olyan természetes anyagok is, mint például a goji bogyó vagy goji berry, ami már számtalanszor bebizonyította egészségre gyakorolt jótékony hatásait. Nézzük, melyek ezek!

A goji bogyó 15+1 kiemelt hatása között előkelő helyet foglal el az immunerősítés, mely főként a benne megtalálható ásványi anyagoknak, nyomelemek és vitaminoknak köszönhető. Sikeresen felveszi a harcot a szervezetben a szabad gyökökkel, így antioxidánsként és számíthatunk rá. Sokak számára okoz problémát a magas vérnyomást, mert csökkenthető a goji bogyó fogyasztásával. Mivel antioxidánsként működik a goji bogyó, így az öregedést is képes lassítani. Fokozza az agyalapi mirigy működését, és ennek hála serkenti a növekedési hormon termelődését, ami tulajdonképpen a fiatalság hormonjaként is ismert. Ha energia hiánya küzdünk, akkor is remek választásnak bizonyul az alapanyag, ugyanis hozzájárul a megfelelő energiaszint biztosításához.

Goji bogyó

Goji bogyó

Nem csak belsőleg, de külsőleg is meg érezhetjük a goji bogyó fogyasztásának jótékonyság át, ugyanis bőrünk minden korábbinál egészségesebbé varázsolható segítségével. Segíti a szív és érrendszer működését, így véd a szívbetegségek ellen. Megvédi szemünket a különböző fertőzésektől és betegségektől, magas A-vitamin tartalma pedig a látás élességéről gondoskodik. Akár változókorban is ajánlott lehet fogyasztása, ugyanis magas kalcium és magnézium tartalommal rendelkezik, így segíti a csontritkulás megelőzését. A folyamatos energia biztosításának köszönhetően cukorbetegeknek is javasolt, de daganatos megbetegedések esetén is bebizonyította már eredményességét. Elősegíti az új májsejtek képződését és így a szervezet méregtelenítését, gondoskodik a jobb koncentrációs képességről, segíteni emésztésünket és a nyugodt éjszakai pihenésben is szerepe van.