A flottamenedzsment pozitív hatásai

Manapság egyre több vállalatnál jellemző a bérautók használata, ugyanis sokkal költséghatékonyabb, mint saját autók vásárlása és azok karbantartása.

Flottamenedzsment rendszer tágabb értelemben vett magyarázata, hogy egy gazdálkodó egység a járművekkel felmerülő feladatokat végzi. Melyek lehetnek adminisztráció, karbantartás, vezénylés, beszerzés, járműkövetés, értékesítés-selejtezés, stb.) Szűkebb értelemben, viszont csak a járművekkel kapcsolatos adminisztráció elvégzését értsük. Pénzügyi szempontból véve pedig az elszámolható költségeket értjük ide, mint pl. szerviz, engedélyeztetés, üzemanyag, stb. melyeket a szolgáltató végez. Az effajta rendszerek alkalmazása által lehetővé válik az adott vállalat egész gépparkjának menedzselése. Amennyiben egy kifejlett flottamenedzsment rendszert veszünk alapul, akkor számos funkcióval, illetve lehetőséggel rendelkezik.

Flottamenedzsment

Flottamenedzsment

Ezek pedig a következők: navigáció a gépjárművek részére, a járművek elő nyomon követése, védelem lopás ellen. kommunikációs eszköz, útvonaltervezés, előzetes kalkuláció végzése a várható üzemanyag fogyasztásról, illetve a megérkezés időpontjáról. Továbbá magába foglalja a járműpark kontrollját, vezető és pihenőidőpontok pontos nyilvántartását, jelentések készítését az üzemanyag fogyasztásról, gépjárművek hatékonyságáról. Ráadásul még riasztó funkcióval is rendelkeznek, ha a normál értéktől való eltérés mutatkozik. Ma már számos vállalat kínál flottamenedzsment szolgáltatások, ám amennyiben Ön szeretné a legjobb szolgáltatatót megtalálni, akkor válassza a T.E.L.L Software Hungaria Kft. easyTRACK GPS alapú flottamenedzsment rendszereit. További elérhetőségeink a +36 52 530 130-as telefonszámon.