A festékköd leválasztó szűrőpaplan

A felületkezelő üzemek egyik alap eszköze a festékköd leválasztó szűrőpaplan, amiket különböző szűrőberendezéseknél alkalmaznak hatékonyan, a festékköd eltávolításának érdekében. Az egyik nagy előnye hogy leválasztja a helyiség levegőjéből a festékködöt úgy, hogy közben védi a környezetet, de ezen kívül kitűnő biztonságot nyújt a légcsatornák, ventilátorok és motorok számára is.

A környezet óvása különösen fontos ott ahol különböző festéklerakodások keletkeznek üzemi munka során, ezért érdemes olyan berendezéseket beszerelni, amelyek a szűrőpaplanok segítségével védik a környezetünket és egészségünket a káros anyagoktól, amelyek a festéklerakodás miatt súlyos gondokat is okozhatnak.

A festékköd leválasztó szűrőpaplan anyaga a legtöbb esetben nyitott szerkezetű üvegszál, amely elősegíti a festékköd mély behatolását a paplanba. Az úgynevezett “paint stop”, azaz a festékmegállító paplan teljes szerkezetében gyűjti be a festékködöt, ez által a nyújtott élettartamot és a költségek kordában tartását biztosítja a vállalkozások számára, így a lehető legjobb választásnak bizonyul, ha festékköd szűrőre lenne szüksége.

Szűrőpaplan

Szűrőpaplan

A szűrőpaplant jelenleg is számos ipari ágazatban használják hatékonyan, mint például a fa és bútoriparban, az autóiparban és a gépgyártásban is. A leggyakrabban a felületkezelő műhelyekben veszik igénybe, ahol kifejezetten nagy a festékköd az elszívott levegőben. Válassza Ön is ezt a hatékony és környezetkímélő megoldást a káros anyagok szűrésére, amennyiben felületkezelő üzemmel vagy műhellyel rendelkezik, és nem fogja megbánni.

Forduljon az indufil.hu weboldalhoz és tájékozódjon minőségi termékeink felől, mert nálunk csak színvonalas szűréstechnikai termékeket talál kedvező árakon. Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások egy helyen!