A fénylő, dús és egészséges haj titka!

Ma már a nők és persze a férfiak is a hajápoló termékek kimeríthetetlen sokaságából válogathatnak, ha szeretnének dús és egészségtől ragyogó hajkoronával büszkélkedni. Az Amway nemrégiben bemutatta legújabb termékét, az új Satinique hajápolási termékcsaládot. A szett különböző hajápolási és hajformázó termékekből áll, melyek a szabadalmazott technológiának és a válogatott tápanyagoknak köszönhetően hozzájárulnak a mindennapok során károsodott haj szerkezetének helyreállításához.

Az egyedülálló Satinique termékek a haj károsodása helyén hatva hatékonya hozzájárulnak a sérült sejtmembrán-komplex helyreállításához, avagy a hajkéreg belsejében lévő kötések megerősítéséhez. Nem is véletlen, hogy a termékcsalád bekerült a piacon kapható legjobb hajápolási márkák közé. A termékek érezhetően javítják a haj egészségét, méghozzá kívül és belül is egyaránt.

Fénylő, dús haj

Fénylő, dús haj

A kollekció a szabadalmazott enerjuve hatóanyag-együttesnek köszönheti igazán kivételes hatékonyságát. A cég kutatói által kifejlesztett, kizárólag a Satinique márka által alkalmazott technológia hajerősítő lipidekből, kreatinból, valamint kizárólag a hajban megtalálható 18-metil eikozanoid savból, illetve pozitív töltésű hatóanyag-együttesből áll. Az enerjuve technológia pozitív töltése képes szembeszállni a haj természetes negatív töltésével, amelynek eredményeként a haj kifejezetten dinamikus változáson megy át, a végeredmény pedig magárt beszél.

A páratlan kollekció az egyes termékek esetében más és más összetételt biztosít. Mindenki megtalálhatja a saját maga számára ideális választást, de abban minden termék megegyezik, hogy természetes alapanyagaival visszaadja a haj igazi életerejét. A termékekben található közismerten kedvező hatással bíró tápanyagok, megtalálhatóak a Satinique samponokban és hajbalzsamokban is.