A duguláselhárítás eszközei

Egy profi duguláselhárító eszköze olyan technológiai színvonalat képvisel, amit a háztartásokban fellelhető kellékektől felesleges is lenne elvárni. A wc pumpa vagy a nagyobb áruházakban beszerezhető, olcsóbb kategóriájú csőgörények legfeljebb az enyhe mértékű dugulásokkal képesek elbánni. A komolyabb elzáródásokkal szemben azonban hamar feladják a küzdelmet.

A duguláselhárító eszköze, mint a gépi spirál, a woma vagy a csővizsgáló kamera mind professzionális felszerelések, melyekkel bármilyen típusú dugulást könnyen fel lehet számolni. Lehet a probléma kültéren vagy beltéren, a szakember kelléktárában megvannak a megfelelő eszközök ahhoz, hogy rövid idő alatt újra átjárhatóvá tegye a csöveket. A duguláselhárító eszköze a megbízható spirálos duguláselhárító gép is, mely az egyik leghatékonyabb megoldást jelenti a háztartásokban leggyakrabban előforduló hibák megszüntetéséhez.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Használható a mosogatóban, a wc-ben, de alkalmas arra is, hogy társasházak komplett vezetékrendszerét kitisztítsuk vele. A duguláselhárító eszköze megválasztásakor mindig több szempontot vesz figyelembe, így a dugulás helyét, jellegét és mértékét is.