2018-as fülbevaló divat, minden korosztálynak

2018 legdivatosabb fülbevalói látványosak és hatalmasak is egyaránt, vagyis bátorság és merészség fog kelleni ahhoz, hogy valaki felvegye ezeket az extrém darabokat. Fülbevalók kihagyhatatlan ékszerek ha valaki elegánsabb eseményre megy, és a hétköznapokban is remek kiegészítők, de a következő darabok inkább elegánsabb eseményekre ajánlottak, hiszen igazán figyelemfelkeltőek.

[wp_ad_camp_1]

Az első trend 2018-ban a virágoskert-szerű fülbevaló, vagyis az olyan fülbevaló, amelyen többféle virágmotívum is megjelenik.

Ezek a fülbevalók igazán bájosak, és tökéletesen passzolnak majd az egyszerű ruhákhoz, hiszen kiemelik a hajkoronát és az arcformákat is. A geometrikus fülbevalók is divatosak idén, és ezek a sokszínű, formás darabok egyszerűnek tűnnek, de mégis nagyon elegánsak és kifinomultak. Ezt a fajta fülbevalót egy visszafogottabb ruhával érdemes felvenni, hiszen a fülbevaló elveszi majd az összes figyelmet. A tollas csipke fülbevaló szintén nagy kedvenc idén, és ez a típus szinte minden ruhával jól mutat majd, hiszen extravagáns de mégis visszafogott.

Fülbevaló divat 2018

Fülbevaló divat 2018

A királynői fülbevalók, vagyis a nagyobb kövekkel rendelkező fülbevalók szintén trendi idén, és ezek igazán egyediek. A királynői fülbevalók tökéletesen mutatnak báli ruhákkal, hiszen eleganciát sugároznak. Az extrém csomós fülbevalók is nagyon különlegesen és ezek is divatba jönnek idén, ami nem is csoda, hiszen annak ellenére hogy hatalmasak, igen könnyű a viselésük és igazán érdekes mutatnak majd bármilyen ruhával. A türkiz berakásos fülbevalók is káprázatosak, és ha ezt a különleges bizsut viseli, akkor garantáltan mindenki önt fogja majd figyelni. Végül pedig érdemes megemlíteni a bojtos, pomponos fülbevalókat amely egy igazán bohókás és mókás viselet, hiszen az azték világot tárja elénk.